





CMC - GLOBAL

| Time UTC | Session Title | Session Duration | Speaker |
|-------------|--|---------------------|--|
| 6:00 - 6:10 | Welcome | 10 minutes | Host Chair; Anuj Bhargava |
| 6:10 - 6:15 | Opening Remarks | 05 minutes | AP Hub Chair; Lydia Goh |
| 6:15 - 6:30 | Keynote Speaker - Shree Devendra Fadnavis* Deputy Chief Minister of Maharashtra | 15 minutes | to be confirmed |
| 6:30 - 7:00 | ICMCI 2030 Strategy-Hubs & Communities | 30 minutes | ICMCI Chair; Robert Bodenstein CMC® |
| 7:00 - 7:30 | AP Hub Aspirations | 30 minutes | All AP Hub Delegates - to agree on Hub 3 top aspirations |
| 7:30 - 7:35 | Turning Aspirations into reality - Introduction | 5 minutes | AP Hub Chair; Lydia Goh |
| 7:35 - 8:35 | Round Tables Session - Relevant stakeholders - Approach to achieving aspirations - Activities with impact - Resources needed | 60 minutes | Attending AP Hub Delegates grouped by aspiration – 3 round tables – 3 breakout rooms |
| 8:35 - 9:05 | Summary from each round table | 30 minutes | Table Representatives |
| 9:05 - 9:15 | Findings and conclusion | 10 minutes | AP Hub Chair; Lydia Goh |
| 9:15 - 9:20 | Closing and announcement of 2025 AP Hub location | 5 minutes | AP Hub Chair; Lydia Goh CMC® Host of 2025 AP Hub |